NATURPÄRLORS KONTAKT MED VATTEN

NATURPÄRLORS KONTAKT MED VATTEN

I kontakten med vatten överförs EM-informationen (frekvensen) till vattnet. Frekvensen minskar grupperingen av vattenmolekyler (kluster). Denna förändring reflekteras i vattnets ytspänning vilket gör att smaken på vattnet förbättras, kalkavlagringar och ytspänningen minskar och elektromagnetiska fält neutraliseras. Pärlorna förhindrar utvecklingen av patogener och stabiliserar vattenkvalitén. Vattnet får tillbaka mer av sin ursprungliga struktur och blir “levande” igen. Likt vatten som kommer från en naturlig källa. 

Genom att eliminera negativ information från kranvattnet vitaliseras vattnet och kommer därför närmare sitt ursprungliga tillstånd med mer optimala antioxiderande och fuktgivande egenskaper. 

Till skillnad från de flesta vattenbehandlingslösningar utgör Naturpärlor inte ett mekaniskt filter utan ingriper direkt på vattnets struktur genom en biologisk reaktion. Deras funktion är baserad på förekomsten av tre typer av mikroorganismer: positiva mikroorganismer (cirka 5%, som regenererar levande organismer), negativa mikroorganismer (cirka 5%, som orsakar föruttnelse/sjukdom) och neutrala (cirka 90% av de mikroorganismer som finns i naturen, som kommer att agera på samma sätt som den dominerande aktiva gruppen).

Synergin hos positiva mikroorganismer (även kända som effektiva) närvarande i Naturpärlor ger dess effekter till de neutrala mikroorganismerna i vattnet, så att dessa blir dynamiska, självregenererande och neutraliserar gradvis dess egna patogener.

 

HUR STANNAR INFORMATIONEN FRÅN MIKROORGANISMERNA KVAR I LERAN? 

Lera består av sten, jord och en organism som blir fina partiklar under en obestämd tidsperiod. Dessa partiklar ansamlas på havsbotten, där det inte finns något syre.

Dessa fina partiklar är gjorda av atomer och elektroner. Man tror att den elektriska strukturen som bildade det ursprungliga materialet, eller ett elektromagnetiskt vågvibrationsmönster, bevarades som en slags mall. Eftersom det finns ett medium som kan kopiera informationen från denna mall, kan det vara möjligt att hämta och uttrycka denna uråldriga biologiska information.

 

VACKER KRISTALLSTRUKTUR AV FLYTANDE VATTEN. 

När Naturpärlor placeras i vatten kommer den biologiska informationen i EM som bevaras av keramiken att påverka vattnet. När man undersökte mekanismen kom man att förstå några fascinerande egenskaper hos vatten under påverkan av Naturpärlor.

Vatten har ett mycket intressant beteende på ytan av (hydrofila) ämnen som keramik, glas, metall, plast, hud och andra ämnen som kan göras våta av vatten. Normalt är vattens kemiska formel H2O, men på en hydrofil yta är vattnet faktiskt H3O2-. Den har en struktur med en tjocklek på en vattenmolekyl och ett lager där syre (O) och väte (H) kombineras i en vanlig hexagon i en bikakeform, staplade i många lager. Trots att vatten är en vätska är detta ett tillstånd där en ordnad struktur bildas som om det vore en individuell enhet. Denna struktur kallas ett "uteslutningsskikt" eftersom andra föroreningar än vattenmolekyler inte kan komma in i bikakestrukturen.

 

DNA-INFORMATIONEN SÄNDS OCH REPRODUCERAS AV VATTEN. 

En annan intressant studie av Dr. Luc Montagnier, en fransk virolog, 2008 års vinnare av Nobelpriset i fysiologi och medicin, bekräftade att det är möjligt att kopiera DNA (gen) information som elektromagnetiska vågsignaler i vatten och rematerialisera detta på en annan plats.

Vilken betydelse har dessa experimentella resultat? Varje givet ämne har en inneboende elektromagnetisk vågsignal och om den elektromagnetiska vågsignalen kan registreras någonstans, även om ämnet går förlorat, och även över en lång sträcka eller efter att en tid har gått, är det möjligt att exakt reproducera samma ämne som så länge du har den elektromagnetiska vågsignalen och materialen som utgör mallen.

 

FÖRSTÅ EFFEKTEN AV NATURPÄRLOR

Förekomsten av kristallstrukturen hos vätskan (vatten) som ett uteslutningsskikt tyder på att biologisk information från Naturpärlor kan kopieras till vatten och överföras. Precis som Dr. Montagniers DNA-experiment, tror man att den elektromagnetiska vågsignalen från EM sänds från vattnet i vilket Naturpärlor är nedsänkt. Även om framtida verifiering är viktig är vår förståelse för vad som inte kan ses djupare än för tio år sedan. Tekniken gör stadigt framsteg. Vi förväntar oss att vår samlade förståelse av essensen av Naturpärlor kommer att utvecklas ytterligare och att vi kommer att utveckla en mycket tydligare vision om dess funktion.

Keramik och porslin har varit en del av livet från urminnes tider, och är en del av vår vardag i modern tid. På ungefär samma sätt kan Naturpärlor användas i stor utsträckning i hushållet för att göra våra liv hälsosammare och mer tillfredsställande. 

 

Här kan ni se Dr. Montagniers DNA-experiment: 

 

LÄNK TILL NATURPÄRLOR FÖR VATTEN.  

Tillbaka till blogg