HÄLSA

HÄLSA

Naturpärlor är gjorda utav en Japansk Kibushi-lera som har jäst tillsammans med Effektiva mikroorganismer (EM). 

EM är en blandning av ungefär 80 olika arter av hälsosamma mikroorganismer. De samlas in ifrån naturen, är inte modifierade eller manipulerade och återskapas naturligt i laboratorieförhållanden. EM är ren och skär natur.

De Effektiva Mikroorganismerna används för att öka den naturliga motståndskraften i jorden, vatten, hos växter, människor och djur.

Det har även gjorts studier på att Naturpärlorna avger infraröda vibrationer, vilket påverkar våra kroppar som består av cirka 60% vatten. Vibrationerna aktiverar blodcirkulationen vilket hjälper till att värma kroppen inifrån och mjuka upp stela muskler.

Genom studier har man även sett att Naturpärlor håller fästingar borta då de stör fästingens receptorer och hindrar den från att upptäcka huden. 

Flera tester har gjort när det kommer till ökad blodcirkulation och Naturpärlor. 

Här kan man se ett test som gjordes på en kvinna med kalla händer i Japan: 

Kroppstemperaturen mättes en gång i minuten efter att en dam med kalla händer satt på sig ett armband med Naturpärlor på vänster handled. Med tiden steg temperaturen bara på hennes vänstra hand och hennes blodcirkulation blev bättre.

Efter 6 minuter steg temperaturen i hennes tjocka kärl. (Fig. 1) Sedan placerades armbandet på hennes högra handled, där steg temperaturen på samma sätt efter 5 minuter. (Fig. 2)

 

Naturpärlor för akvariefiskar har funnits i många år och studier visar att Naturpärlor reducerar vattenkluster vilket maximerar innehållet av löst syre. Naturpärlor tar även bort klor vilket gör att fiskarna mår bättre. 

 Flera Experiment har även gjorts på djurhalsband. 

Här kan ni se ett experiment som gjordes i Tyskland av Ulrike Reimann som är Veterinär. 

Hon bestämde sig för att göra djurhalsband med Naturpärlor och ge bort till vänner då hon har använt Naturpärlor på sig själv och känt effekt. 

Halsbanden hade stor effekt på fästingskyddet och det visade sig snabbt att de även hade en fantastiskt harmoniserande effekt på djuren. Rädda hundar blev modigare och aggressiva hundar blev lugnare och mer avslappnade.

Det bästa exemplet var en 15 år gammal tikhund. Hon led av urininkontinens på nätterna. Dessutom hade hon ont i ryggen och tog mediciner. Efter bara en dag och en natt hade ett litet mirakel hänt! Hennes inkontinens försvann och hennes ryggsmärtor minskade. Egentligen var hon en sökhund, men hon hade inte kunnat delta i träningspass på länge. Men efter tre dagar med halsbandet kunde hon börja träna igen! 

Den vanligaste feedbacken hon fick var att både människor och djur fick mer energi. Hennes egen tik är sju år och har alltid varit ett energiknippe, men sedan hon började bära halsbandet med Naturpärlor kunde hon till och med springa som en unghund.

Läs hela artikeln här: 

HÄR hittar ni Djurhalsband och HÄR hittar ni armband för människor. 

 

Länkar till fler studier: 

Research Reading

https://doi.org/10.36502/2019/ASJBCCR.6164

https://doi.org/10.1024/0301-1526/a000752 

https://doi.org/10.36502/2019/ASJBCCR.6164 

https://doi.org/10.1371/journal.pone.0251282

https://doi.org/10.1177%2F1099800420923730

Links are correct at the time of publishing [28/04/22]

Tillbaka till blogg